Site icon Наше Місто

В КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву про повірку лічильників

В КП «Днепрводоканал» сделали важное заявление о поверке счетчиков

КП “Дніпроводоканал” наголошує на необхідності своєчасної повірки водолічильників. Згідно з українським законодавством, повірку приладів обліку води слід проводити раз на чотири роки. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на канал підприємства.

Чому це важливо?

Повірка приладів обліку води — це не просто формальність, а необхідна процедура, що гарантує їхню справність і точність вимірювання. Поступове зношування механізмів водолічильника може призвести до хибних показників, що впливає на правильність нарахувань за послуги. Точний облік водоспоживання допомагає уникнути непорозумінь і конфліктних ситуацій, забезпечуючи прозорість розрахунків.

Звертаємо увагу абонентів, що з 1 травня 2024 року усі водолічильники, які не пройшли обов’язкову періодичну повірку, будуть зняті з обліку. Відповідно до чинного законодавства, такі прилади вважаються несправними і не можуть бути використані для розрахунку споживання води.

Повірку приладів обліку мають право здійснювати лише спеціалізовані організації, що мають необхідні дозволи та обладнання. КП «Дніпроводоканал» пропонує послуги з повірки квартирних приладів обліку питної води як з демонтажем, так і без нього.

Детальну інформацію можна знайти на сайті в розділі «Водолічильники».

Для організації повірки звертайтеся до КП «Дніпроводоканал» за телефонами:  067-208-57-50 або 067-208-73-24.

Інформацію про дату наступної повірки можна знайти на сайті в особистому кабінеті

Для додаткової інформації звертайтеся до районних абонслужб або до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП», адреси яких розміщені на сайті у розділі Контакти

Раніше ми писали, як у Дніпрі готують укриття у школах до навчального року.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version