Skip to content

У Дніпрі завершують ремонт трамвайного переїзду на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери

У Дніпрі завершують ремонт трамвайного переїзду на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери

У Дніпрі підходить до завершення ремонт трамвайного переїзду на перехресті проспекту Лесі Українки та вулиці Степана Бандери, який розпочався у середині червня. Роботи проводяться у три етапи. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на  прес-службу міськради.

Спершу завершили оновлення трамвайного повороту з проспекту Лесі Українки на вулицю Степана Бандери. Наступним етапом було оновлення повороту з вулиці Степана Бандери на проспект Лесі Українки та ремонт прямої ділянки по проспекту Лесі Українки у напрямку проспекту Сергія Нігояна. Наразі триває фінальний етап — ремонт прямої ділянки по проспекту Лесі Українки у напрямку проспекту Олександра Поля.

«Було відновлено 270 метрів трамвайної колії, заасфальтована проїзна частина на вул. Степана Бандери, встановлено 2 стрілочні переводи. Нам залишилось провести благоустрій на цій локації, заасфальтувати її та зробити майданчик для посадки і висадки пасажирів. Плануємо все завершити до 9 вересня. Ми хотіли закінчити раніше, але завадили відключення світла. Враховуючи обставини, тиждень – це не велика затримка», — зазначив представник підрядної організації Олег Савченко.

Провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» Нікіта Керенцев повідомив, що у 2024 році було зроблено п’ять трамвайних переїздів по проспекту Богдана Хмельницького, один переїзд на розі проспекту Миру та Донецького шосе, а також один переїзд по проспекту Лесі Українки на перетині з вулицею Андрія Фабра. Крім того, оновлено переїзд на ділянці проспекту Дмитра Яворницького та площі Вокзальної. Таким чином, на сьогодні завершено вже дев’ять переїздів. До кінця року планується виконати ще один, якщо вистачить матеріалів та фінансування, на ділянці «проспект Лесі Українки – бульвар Батальйону Дніпро».

До завершення робіт з ремонту трамвайного переїзду на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери діятимуть зміни в роботі громадського транспорту:

  • трамвай № 5 курсує за схемою: вул. Львівська – вул. 128-ї Бригади Тероборони – Залізничний вокзал – просп. Дмитра Яворницького – вул. Степана Бандери – просп. Лесі Українки, далі – за маршрутом;
  • тролейбус «Б» у напрямку від Залізничного вокзалу об’їжджатиме за схемою: вул. Степана Бандери – просп. Лесі Українки – вул. Філософська – просп. Лесі Українки, далі – за маршрутом;
  • автобуси № 32, № 32-К, № 33, № 40, № 87-Б, № 109, № 155 у напрямку від Залізничного вокзалу об’їжджають за схемою: вул. Степана Бандери – просп. Лесі Українки – вул. Філософська – просп. Лесі Українки, далі – за маршрутом;
  • автобус № 155 у напрямку Залізничного вокзалу рухається за схемою: вул. Степана Бандери – вул. Володимира Антоновича – бульв. Батальйону Дніпро – просп. Лесі Українки – вул. Степана Бандери, далі – за маршрутом.

Для автотранспорту перекрито рух через перехрестя просп. Лесі Українки – вул. Степана Бандери. Автомобілісти можуть об’їхати місце виконання робіт прилеглими вулицями.

Нагадаємо, раніше ми писали: Новий навчальний рік у Дніпрі: як місто модернізує школи.

Читайте також: Як у Дніпрі готують укриття у школах до навчального року.

Фото: прес-службу міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: