Skip to content

У Дніпрі в супермаркетах АТБ тепер можна купити сонячні електростанції

Сонячні електростанції в АТБ - Наше Місто

Найбільша українська торгова мережа АТБ розширює свої послуги та пропонує нову послугу – продаж обладнання для встановлення власних сонячних електростанцій. Ініціатива стартувала 24 серпня в рамках проекту «Енергетична незалежність з «АТБ», пише «Наше місто» з посиланням на сайт компанії.

Що пропонує АТБ

  • Комплексне рішення: Мережа пропонує готові комплекти, що включають 12 сонячних панелей TW Solar та гібридний інвертор Livoltek – все необхідне для створення потужної електростанції на 10 кВт.
  • Значна економія: Завдяки акційній пропозиції, покупці можуть зекономити понад 20 тисяч гривень. Вартість комплекту в АТБ складає 134 999 грн замість стандартних 155 187 грн.
  • Доступність: Наразі придбати обладнання можна у чотирьох пілотних магазинах АТБ: двох у Дніпрі (№ 77 та 520), одному в селі Лісники Київської області (№ 919) та одному в селі Кожичі Львівської області (№ 1332).
Сонячні електростанції в АТБ - Наше Місто

Чому це важливо

В умовах енергетичної кризи, можливість створити власне джерело електроенергії стає все більш актуальною. Сонячні електростанції дозволяють знизити залежність від централізованого енергопостачання, заощадити на оплаті рахунків та зробити свій внесок у збереження довкілля.

Доставка: Наразі передбачений лише самовивіз з обраних магазинів.

Нагадаємо, раніше ми писали: Електромобілі підкорюють Дніпро: чи вигідно під час блекаутів відмовитись від бензину.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: