Site icon Наше Місто

Роковини смертельної стрілянини на проспекті Мазепи у Дніпрі: нові подробиці справи

Годовщина смертельной стрельбы на проспекте Мазепы в Днепре: новые подробности дела

Минулого року патрульна поліція зупинила автомобіль для проведення планової перевірки. Однак, водій та його пасажирка відмовилися вийти з транспортного засобу. Словесна перепалка між сторонами швидко переросла у фізичну сутичку. За словами очевидців, чоловік та жінка поводили себе вкрай агресивно, чинячи опір поліцейським. Ситуація настільки загострилася, що один із патрульних здійснив постріл у напрямку нападника. На жаль, отримані травми виявилися несумісними з життям, і чоловік загинув на місці події. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

колишня дружина застреленого чоловіка Наталья бореться за справедливість після трагічної загибелі екс-чоловіка, незмінно відвідуючи судові засідання в інтересах своїх дітей. На її думку ключову роль у резонансній сутичці зіграли саме жінки.  

«Йшла провокація, жорстка провокація. Як я говорила, що через двох дуже агресивних жінок постраждало двоє чоловіків. Один відправився на той світ, інший став вбивцем», – розповіла вона.

Нагадаємо, 29 серпня 2023 року патрульна поліція зупинила автомобіль марки Jaguar, в салоні якого перебувало четверо осіб, серед яких були двоє неповнолітніх. Коли правоохоронці спробували провести бесіду з водієм та пасажирами, двоє дорослих відмовилися вийти з авто. Ситуація швидко напружилася: поліцейські були змушені вдатися до фізичної сили, щоб витягнути громадян. У відповідь на опір правоохоронців, один з патрульних використав газовий балончик. Конфлікт переріс у бійку, під час якої поліцейський тричі вистрілив у спину водію Jaguar. Від отриманих поранень водій загинув на місці події.

Ситуація викликали неабиякий шквал в мережі, деякі підтримали копа.

Обидві сторони конфлікту опинилися під слідством. Крім того, що патрульного, який застрелив водія, підозрюють у вмисному вбивстві, жінка, яка була в автомобілі та брала участь у конфлікті, також стала фігуранткою кримінального провадження за посягання на життя поліцейських. Тобто, слідчі розглядають дії обох учасників події як злочинні.

Попри все, впродовж року прокуратура неодноразово намагалась зняти патрульного з посади.

Наразі обидві справи у провадженні Ленінського суду слухаються по суті: вивчають матеріали справи, докази, допитують свідків, експертів.

А поки ми чекаємо рішення суду та продовжуємо слідкувати за розвитком справи.

Раніше ми писали, чи завжди правий поліцейський: в Європі — переконують, в США — стріляють у злочинців.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version