Site icon Наше Місто

Дніпропетровська філармонія відкриває камерний сезон   

Дніпропетровська філармонія відкриває камерний сезон - Наше Місто

14 вересня о 18.00 у великій залі Дніпропетровської філармонії ім. Л. Когана відбудеться відкриття камерного сезону. Про це «Нашому місту» повідомила Вікторія Фурсова, керівник відділу реклами та зв’язків з громадськістю.

У цей осінній вечір відбудеться концерт під назвою «Музика Великої Британії». Особливу атмосферу створюватиме ніжний мерехтливий світ свічок.  Буде звучати музика британських композиторів. Серед них – сер Х’юберт Перрі,  професор Оксфордського університету, представник так званого англійського музичного відродження.  

Назва сюїти, яку почують дніпряни, перекладається як ”Леді Реднор”. Також у програмі  «Капріоль сюїта для струнних» Пітера Уорлока, «Серенада для струнного оркестру» Едварда Елгара, «Сюїта Святого Павла для струнного оркестру» Густава Холста.

Виконавці – камерний склад академічного симфонічного оркестру Дніпропетровської філармонії. Диригент – Андрій Рахманін, Київ.

Фото з відкритих джерел. Нагадаємо, раніше ми писали про те, що філармонія Дніпра влаштовує концерти у парку ім. Шевченка.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version