Site icon Наше Місто

Часто телефонував додому і обіцяв повернутися живим: у Нікополі провели в останню путь полеглого Героя

Олександр Машистов загинув - Наше Місто

Сьогодні, 30 серпня, у Нікополі рідні, близькі, друзі, колеги, побратими та небайдужі мешканці Нікополя провели в останню путь полеглого солдата Олександра Машистова. Герою було 34 роки, пише «Наше місто» з посиланням на міську владу.

Олександр Машистов після закінчення школи одразу пішов працювати, щоб заробляти гроші та допомагати родині. Працював на різних підприємствах міста. Рідні запам’ятали його хазяйновитим, доброзичливим, надійним. Він завжди дотримувався даного слова. Завдяки гарному почуттю гумору Олександр міг розважити в складній ситуації. Любив приготувати щось смачненьке для своїх рідний, навіть допомогти із закрутками.

Головним сенсом життя Олександра була його сім’я. Чоловік брався за важку роботу, щоб забезпечити кохану дружину та маленьку донечку всім необхідним. Планував купити власне житло і машину.

Олександр був призваний до лав ЗСУ в травні 2024 року. Він служив стрільцем-снайпером у десантно-штурмовому батальйоні. Часто телефонував додому, обіцяв повернутися живим. Але склалося по-іншому…

Олександр Машистов загинув у бою поблизу н.п. Погребки Курської області, російської федерації.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version