Site icon Наше Місто

Аномальна спека йде з Дніпра: якою буде погода у перший тиждень вересня

Погода у Дніпрі вересень 2024 - Наше Місто

Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, серпень прощається з нами під палючим сонцем. Вихідні обіцяють бути спекотними: температура повітря підніметься до +30+34 градусів по всій країні, за винятком південних областей, де очікується дещо прохолодніше – +27+30 градусів, пише «Наше місто» з посиланням на її допис у соцмережах.

Дощі малоймовірні

Істотних опадів у найближчі дні не передбачається. Лише у південних регіонах 31 серпня та 1 вересня можливі короткочасні грози.

Київ готується до спекотних вихідних

Столичний мешканців також очікує спека. У Києві температура повітря у вихідні сягне +30+32 градусів.

Зміна погоди вже незабаром

Серпень прощається з нами спекотними днями, але осінь вже не за горами. Хоча перші дні вересня також обіцяють бути теплими, вже незабаром очікується зниження температури.

Синоптики обіцяють, що вже з 3 вересня відчутно похолодає. Однак, як зазначають метеорологи, і для початку осені температура буде досить високою. Наприклад, у Дніпрі, де нещодавно спостерігалася аномальна спека під +38 градусів, вже з наступного тижня очікується зниження температури до +28 градусів вдень і +20 вночі. Хоча це й не аномальна спека, але все ж таки досить тепло для вересня.

Читайте також: Що подивитися та де відпочити в Дніпрі: бюджетні варіанти.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version