Site icon Наше Місто

У Нікополі внаслідок артобстрілу постраждало п’ятеро людей, є загибла

У Нікополі внаслідок артобстрілу постраждало п’ятеро людей, є загибла

Ранком у Нікополі відбувся черговий артилерійський обстріл, здійснений російськими військами, внаслідок якого загинула 42-річна жінка. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Окрім загиблої, п’ятеро людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих – жінки віком 19 і 59 років, а також чоловіки 30, 60 і 74 років. Усім пораненим надається необхідна медична допомога.

Артилерійський обстріл завдав значної шкоди інфраструктурі міста. Було пошкоджено торговельний центр, кілька багатоповерхівок, господарські споруди, автомобілі, а також газопровід, що забезпечує газопостачання для багатьох мешканців міста. У місті вже працюють над ліквідацією наслідків обстрілу та відновленням життєдіяльності міста.

Цей обстріл став ще одним нагадуванням про жорстокість війни та її руйнівний вплив на життя мирного населення.

Нагадаємо, 27 серпня армія рф вдарила ракетою по готелю у Кривому Розі. Наразі завершилася пошукова операція. Внаслідок атаки є жертви та поранені. Тому Олександр Вілкул 28 серпня у Кривому Розі оголосив День жалоби.

Прямо у День трауру за загиблими у готелі в Кривому Розі російська армія ще раз атакувала місто. Було пошкоджено понад 230 авто, 9 людей поранено.

Наразі стали відомі імена усіх загиблих внаслідок влучання ракети у готель в Кривому Розі.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version