Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Послуги доглядальниці у Дніпрі: вартість та умови 

Догляд за людьми похилого віку та пацієнтами після важких захворювань

За людьми похилого віку часто потрібен догляд. Його потребують і пацієнти після перенесених важких захворювань. Не завжди рідні мають можливість подбати про своїх близьких. Відтак шукають тих, хто б міг взяти на себе ці функції. В інтернеті можна натрапити на безліч оголошень про пошук доглядальниці. Отож, скільки пропонують за такі послуги у Дніпрі та які умови – читайте в матеріалі “Наше місто”. 

Зокрема, подібні вакансії вдалось знайти на сайті  OLX. Там пропонують за роботу доглядальниці від 400-600 гривень на добу. До прикладу, шукають доглядальницю для чоловіка після інсульту. За словами рідних, йому потрібен постійний нагляд та допомога. Робочий графік позмінний. Оплата – 600 гривень на добу.

Також є оголошення, де шукають доглядальницю для людей похилого віку. Графік роботи різний, найчастіше – з 8:00 до 20:00. До основних обов’язків входить контроль прийому лікарських препаратів, догляд і приготування їжі. За це платять близько 10 000 гривень на місяць. Якщо пацієнт проти постійної присутності доглядальниці, рідні замовляють послугу погодинного догляду. Це коштує від 100 гривень за годину.

Варто додати, що частина оголошень передбачають цілодобовий нагляд. Здебільшого, це робота у приватних пансіонатах. Доглядальницям пропонують вахтовий метод роботи по два тижні. Проживання та харчування за рахунок компанії. Заробітну плату у розмірі від 15 до 20 тисяч гривень та премії.

Вартість послуг доглядальниці може змінюватись в залежності від низки факторів, включаючи кваліфікацію доглядальниці, обсяг та режим роботи (денна, нічна, цілодобова допомога).

Фото: з відкритих джерел, колаж: НМ.

Читайте також: Акумулятори проти знеструмлень: як дороги Дніпра готують до можливих блекаутів.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: