Skip to content

Назавжди залишиться 33 роки: на Курському напрямку загинув Герой з Нікополя

Назавжди залишиться 33 роки: на Курському напрямку загинув Герой з Нікополя

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У фейсбук-сторінці мера Нікополя Олександра Саюка з’явилася трагічна новина – на війні загинув військовий Максим Мудрий, пише «Наше Місто».

22 серпня 2024 року, під час виконання військового обов’язку, у бою за свободу та незалежність України, в районі населеного пункту Каучук, Коренецького району Курської області, російської федерації, загинув солдат Максим Мудрий, 1991 року народження.

У мирному житті Максим працював на підприємствах рідного міста. Його смерть є великою втратою не тільки для родини, а й для всієї України.

У Максима залишилися мати та батько.

Трагедія, яка спіткала родину Мудрих, є подвійною. 16 червня 2024 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогорівка, що в Сєвєродонецькому районі Луганської області, загинув старший брат Максима, солдат Станіслав Ярославович Мудрий, 1988 року народження.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Покровському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини Сергій Нікончук.

Фото: Олександр Саюк.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: