Skip to content

Захищав країну на найгарячіших напрямках: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Захищав країну на найгарячіших напрямках: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У фейсбук-сторінці «Рудник “Суха Балка”» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Андрій Лисенко, пише «Наше Місто».

Загибель Героя, працівника рудника Андрія Лисенка, глибоко вражає серця та викликає смуток і ненависть до ворогів. Андрій, який працював машиністом електровоза на дільниці №26 шахти «Ювілейна», прийшов на підприємство разом зі своїм старшим братом Олексієм. Він був сумлінним працівником, який мріяв про щасливе і мирне життя.

У травні 2023 року, коли на день народження отримав повістку, Андрій без вагань став на захист рідної країни. Його мотивація була особливо сильною, адже його дружина Юлія пережила окупацію в Маріуполі і була змушена рятуватися втечею, щоб вижити.

Після короткого навчання молодий гірник був направлений до спецпідрозділу К2 54 окремої механізованої бригади, де постійно перебував на передовій. На його рахунку – чимало збитих ворожих дронів та врятованих життів побратимів.

На початку літа, після короткої відпустки, Андрій повернувся до свого підрозділу, який нещодавно змінив дислокацію поблизу Соледара. Саме в цей час ворожий дрон обірвав життя відважного воїна, люблячого чоловіка, сина і батька. Мрії ще одного Героя залишилися нереалізованими, але його молоде життя було віддане заради нашого майбутнього.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Покровському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини Сергій Нікончук.

Фото: «Рудник “Суха Балка”»

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: