Site icon Наше Місто

Скандал з 127-мою маршруткою у Дніпрі: водій відмовив у посадці ветерану ЗСУ

У Дніпрі розгорівся неприємний інцидент в одному з автобусів. Водій, на жаль, відмовив у посадці ветерану війни

У Дніпрі розгорівся неприємний інцидент в одному з автобусів. Водій, на жаль, відмовив у посадці ветерану війни. Ситуація була напруженою, проте, на щастя, обом чоловікам вдалося знайти спільну мову і мирно вирішити конфлікт. Як це сталося і чи матиме наслідки цей інцидент – читайте в матеріалі «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Дмитро – колишній військовослужбовець, отримав поранення. Місяці реабілітації і він зміг повернутися до активного життя, хоча й з протезом.

Нещодавно звичайний вечір Дмитра обернувся скандалом. Водій 127 автобусу відмовився зупинитися на Соборній площі, коли побачив чоловіка з ампутованою ногою, аргументуючи це тим, що він не платить за проїзд, а отже, повинен чекати на наступний транспорт.

Дмитро був приголомшений інцидентом і відразу відреагував, опублікувавши допис у соцмережах, щоб привернути увагу до цієї проблеми.

Після зустрічі з Дмитром, за іронією долі, журналісти зустріли водія того самого автобусу, вирішили завітати до салону та поставити декілька питань. На початку – стадія заперечення, втім коли завітав Дмитро та їх довга розмова завершилась, врешті – стадія прийняття.

Водій відмовився перевозити чоловіка, пояснивши це тим, що зупинка не була призначена для посадки пасажирів. Жестом він вказав на іншу маршрутку. Причини такої поведінки залишаються незрозумілими: можливо, так склались обставини, а можливо, водій дійсно не бажав перевозити пільговика. Незважаючи на виниклий конфлікт, чоловікам вдалося знайти спільну мову і вирішити ситуацію мирним шляхом.

На жаль подібні ситуації з військовими трапляються регулярно.

Журналісти звернулися за офіційним коментарем до представників АТП, аби дізнатись як цю ситуацію врегулювали з керівництвом.

Конфлікт вичерпано, бесіду з водієм провели, так званий хепі енд, втім такі ситуації з непорозумінням військових і водіїв громадського транспорту, на жаль, існують й досі.

Раніше ми писали, після поранення став працівником ТЦК: військовий з Дніпра розповів про нафарбованих хлопців та агресію людей.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version