Skip to content

Ракетний удар по Кривому Рогу в День трауру: багато постраждалих, пошкоджені будинки і машини

Ракетний удар по Кривому Рогу в День трауру: багато постраждалих, пошкоджені будинки і машини

Сьогодні, 28 серпня, росія нанесла черговий ракетний удар по багатостраждальному Кривому Рогу, де оголошено День трауру за загиблими. Внаслідок жорстокого обстрілу армії рф постраждало 5 людей. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова ДніпроОВА Сергій Лисак, пише «Наше Місто».

Вкотре ворог обстрілює мирне населення Кривого Рогу. Окрім пошкодженої цивільної інфраструктури, численних будинків та автівок, у місті відомо й про поранених. За інформацією Сергія Лисака, станом на зараз кількість постраждалих збільшилася до п’яти осіб.

«Четверо чоловіків – 29, 41, 44 та 60 років. У них осколкові поранення, забої, акубаротравми. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості. Серед потерпілих і 54-річна жінка. Вона буде оговтуватися вдома», – розповів голова ДніпроОВА про поранених.

За його словами, наразі уточнюється інформація про збитки, які завдав ворог.

«Дуже багато постраждалих багатоквартирних будинків. Розгорнутий міський Штаб допомоги людям з постраждалих будинків. Адреса  – Героїв Підпільників 36а (СШ №17). Допомога будівельними матеріалами, плівка ОСБ, цвяхи та інше. Якщо потрібно – допомога у розселенні, медична та психологічна», – сказав Олександр Вілкул.

Нагадаємо, 27 серпня армія рф вдарила ракетою по готелю у Кривому Розі. Наразі завершилася пошукова операція. Внаслідок атаки є жертви та поранені. Тому Олександр Вілкул 28 серпня у Кривому Розі оголосив День жалоби.

Окрім того, у Нікополі під час артобстрілу 27 серпня загинув  47-річний чоловік. У Дніпровському районі внаслідок влучання загинула людина.

Фото: Дніпропетровська обласна прокуратура.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: