Skip to content

Ракетний удар по готелю в Кривому Розі: є загиблі та постраждалі, під завалами можуть залишатися люди

Ракетний удар по готелю в Кривому Розі: є загиблі та постраждалі, під завалами можуть залишатися люди

Сьогодні окупанти знову не залишають у спокою мирних мешканців Дніпропетровщини. Тяжко прийшлося у Кривому Розі та на Нікопольщині, – пише «Наше Місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Кривий Ріг зазнав чергового ракетного удару. Вночі ворожа ракета влучила у готель, внаслідок чого загинули двоє людей: жінка та чоловік. П’ятеро отримали поранення, серед них 43-річна жінка у важкому стані. Ще троє постраждалих зможуть одужувати вдома.

Крім готелю, пошкоджені 6 магазинів, 4 багатоповерхівки та 8 автомобілів. Є інформація про те, що двоє людей можуть перебувати під завалами. На місці трагедії працюють усі служби.

Паралельно з цим, неспокійно було на Нікопольщині. Протягом ночі ворог обстрілював районний центр та громади артилерією та безпілотниками. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Російські обстріли цивільних об’єктів продовжуються. Сили оборони України роблять усе можливе, щоб захистити мирне населення.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дерева повиривало з коренями, будинки розбиті вщент: що відбувається па місці ракетного удару під Дніпром.

Читайте також: У Дніпровському районі сталося влучання по дачному кооперативу: одна людина загинула.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: