Skip to content

28 серпня у Кривому Розі оголосили День жалоби

28 серпня у Кривому Розі оголосили День жалоби

Завтра, 28 серпня, у Кривому Розі оголошено День жалоби за загиблими, життя яких забрала ворожа атака армії рф. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив Олександр Вілкул, пише «Наше Місто».

Близько 1:00 години ночі 27 серпня російські окупанти здійснили ракетний удар по цивільній будівлі. Нею виявився звичайний готель. Рятувальна операція триває понад 10 годин.

Станом на зараз відомо, що на місці загинули двоє людей. Ще 5 отримали поранення: рятувальники відкопали з-під завалів 43-річну жінку близько 5:00 ранку. Вона була у важкому стані, наразі отримую усю необхідну допомогу.

За повідомленням Президента України Володимира Зеленського, усі служби залучені, відбувається розбір завалів.

«Триває рятувальна операція на місцях влучань і падінь уламків в областях України, які були цієї ночі під російською атакою… На жаль, незважаючи на результативну роботу нашої протиповітряної оборони, четверо людей загинули та 16 постраждали. Мої співчуття рідним і близьким загиблих», – йдеться у дописі Зеленського.

Він також сказав, що сьогодні ворог безжально застосував понад 90 повітряних цілей: 81 «шахед», а також крилаті, балістичні та аеробалістичні ракети.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Нікополі під час артобстрілу загинув  47-річний чоловік. Окрім того, у Дніпровському районі внаслідок влучання загинула людина.

Читайте також: Дерева повиривало з коренями, будинки розбиті вщент: що відбувається па місці ракетного удару під Дніпром.

Фото: Дніпро Оперативний.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: