Skip to content

До Дніпра прибули п’ять екскаваторів Komatsu та труби різних діаметрів від Японії

До Дніпра прибули п'ять екскаваторів Komatsu та труби різних діаметрів від Японії

До Дніпра прибула сучасна японська техніка для комунальників. П’ять нових екскаваторів-навантажувачів Komatsu передали КП «Дніпроводоканал» в рамках міжнародної допомоги від Японії. Ця потужна техніка значно полегшить проведення аварійних робіт на комунальних мережах міста. Завдяки їй, дніпряни швидше отримуватимуть якісні комунальні послуги, – передає «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Сергій Ченчевич, начальник інспекції з контролю за ремонтами експлуатаційних мереж КП «Дніпроводоканал», повідомив, що екскаватори, які надійшли як міжнародна допомога від Японії, сприятимуть оперативному проведенню аварійно-відновлювальних робіт, зокрема відновленню водопостачання та водовідведення.

«Вони також стануть у пригоді для ліквідації наслідків терористичних атак рф . Така міжнародна допомога від Японії надходить до нас уперше. Окрім цього,  від японських партнерів  найближчими днями прибуде  декілька водовозів та партія каналізаційних люків», — розповів Сергій Ченчевич.

Олександр Потерлевич, працівник КП «Дніпроводоканал», розповів про свої враження від нових екскаваторів, які він уже встиг випробувати.

«Техніка значно краща, якщо порівнювати зі старою. У кабіні є кондиціонер, обігрів. Також екскаватор має гарну гідравліку та маневреність», — зазначив він.

Дніпро також отримав від японських партнерів партію труб різного діаметру, які нададуть можливість модернізувати значну частину застарілих мереж централізованого водопостачання, покращивши якість та надійність водопостачання

Техніка придбана за Програмою екстреного відновлення, її надає уряд Японії через Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA).

Нагадаємо, раніше ми писали: До Дніпра надійшли два фронтальні навантажувачі з Японії.

Читайте також: До Дніпра прибула чергова партія генераторів з анонсованого мером Філатовим переліку допомоги від Японії.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: