Skip to content

Дерева повиривало з коренями, будинки розбиті вщент: що відбувається па місці ракетного удару під Дніпром

Дерева повиривало з коренями, будинки розбиті вщент: що відбувається па місці ракетного удару під Дніпром

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпровському районі сталося влучання по дачному кооперативу. Зруйновані і пошкоджені будинки і автомобілі. Місцеві мешканці у шоковому стані, люди не можуть оговтатися від пережитого жаху. Говорять, що вибух був такої сили, що дерева повиривало з коренями, речі розкидало на сотні метрів навкруги. Та найболючіша втрата – це загибель людини. Як відомо, від атаки загинув 69-річний слюсар Павло, який цього ранку мав здавати зміну, але не встиг, пише «Наше місто» з посиланням на телеграм-канал ДніпрoTV.

«Він мав їхати з роботи, не брав слухавку. Тоді я все зрозуміла», — розповіла Валентина, дружина загиблого

За її словами, Павло працював тут близько 7 років. О 8-й годині ранку у нього закінчилася зміна. Він збирався їхати додому. Пішов перевірити воду.

«Потім я його набирала, та він не відповідав. Написав смс «Передзвоню пізніше». Тоді я зрозуміла, що щось сталося, бо повідомлення чоловік писати не вмів», – каже Валентина.

Повністю зруйновано будинок пані Ганни.

«Я щойно вибралася на дачу. Була в дорозі. Подзвонили сусіди. Повідомили: «Можеш не їхати, будинку нема. А я приїхала», – говорить вона.

Приїхала, бо як інакше, каже пані Ганна. Вона плекала це місце понад 30 років. Тяглася, аби насолоджуватися спокоєм на схилі літ. Висаджувала городину. Були гарні врожаї. Тепер не лишилося нічого…

Завали оселі розбирає і Аліна. Тут мешкали її дідусь з бабусею. Хоч руйнування суттєві, жінка щаслива, що вціліли її рідні. Горе оминуло: за 5 хвилин до атаки старенькі пішли до лікарні.

За останніми підрахунками, у кооперативі Дніпровського району понівечені зо два десятки будинків.

Фото: Прес-служба обласної влади, відео ДніпрoTV, ДніпроОВА.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: