Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Черга за адреналіном: у Дніпрі знов зростає попит на зіплайн через річку

Супрун Юлія

зіплайн через річку у Дніпрі

У Дніпрі знову екстремали активно катаються на зіплайні, що поєднує сталевими тросами правий берег міста з Монастирським островом. Після трагедії у Києві, коли на аналогічному атракціоні обірвався трос та загинув 20-річний хлопець, зіплайн у Дніпрі майже втратив клієнтів. Але у минулі вихідні тролей активно працював, пише “Наше місто”.

зіплайн у Дніпрі
зіплайн у Дніпрі
Протяжність зіплайна – 300 метрів. Фото: НМ

На початку серпня тролей майже завмер через різкий відтік бажаючих з вітерцем пролетіти над Дніпром. Але схоже наприкінці літа екстремальний атракціон, що дозволяє відчути себе птахом над річкою, знову приваблює любителів гострих відчуттів.

Протяжність сталевих тросів над річкою – 300 метрів, а швидкість польоту – 40 км на годину. Коштує розвага 300 гривень, а якщо разом з дитиною, то 500. Інструктори запевняють, що для роботи атракціону використовується сертифіковане спорядження провідних міжнародних брендів, а троси цієї траси витримують навантаження до восьми тонн. За словами співробітників атракціону, це регулярно перевіряється мішками з піском, які імітують поїздку людини. Також показують документи технічних перевірок обладнання та сертифікати, які засвідчують, що самі інструктори мають досвід альпінізму (зіплайн-траси зазвичай облаштовуються в гірських районах та над водою).

зіплайн у Дніпрі

Нагадаємо, раніше ми писали, що видно з колеса огляду на Монастирському острові.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: