Site icon Наше Місто

Війна забирає найкращих: на Бахмутському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Війна забирає найкращих: на Бахмутському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна, розв’язана росією проти України, безжально збирає найдорожче – життя молодих, мужніх і талановитих людей. У прес-службі «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Анатолій Нікіша, – пише «Наше Місто».

Життя мужнього захисника обірвалося 7 серпня, у боях за свободу країни. Трагедія сталася поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району на Донеччині.

До війни Анатолій працював ковшовим у конвертерному цеху АМКР. Колеги згадують його як справжнього чоловіка — сильного, мужнього та справедливого. За словами змінного майстра Валерія Кузнецова, Анатолій завжди стояв за справедливість і відстоював інтереси своїх колег. Він був не тільки прикладом професійної майстерності, але й наставником для молодих працівників.

«Він завжди був за справедливість. Завжди відстоював інтереси колег. Часто виконував обов’язки бригадира. Для багатьох молодих ковшових став наставником, навчав їх цій нелегкій професії. Якісно підготувати ковші для розливання сталі, привести до ладу затвори – важка справа. А ще – високі температури на робочому місці та інші шкідливі фактори. Анатолій був серед кращих, був прикладом як у роботі, так і в організації безпечної праці. Ми підтримували з ним зв’язок. Нещодавно він був у нетривалій відпустці. А незабаром після його повернення на фронт ми отримали гірку звістку. Ми втратили надійного товариша і чудову людину», – каже змінний майстер конвертерного цеху Валерій Кузнецов.

Незадовго до загибелі Анатолій був у нетривалій відпустці. Повернувшись на фронт, він продовжив виконувати свій обов’язок перед Україною, але, на жаль, життя сержанта обірвалося під час бойових дій.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донеччині загинув Герой з Кам’янського Владислав Кучеренко.

Фото: «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version