Skip to content

У Дніпрі встановили делінеатори та нанесли дорожню розмітку на перехресті пр. Богдана Хмельницького та повороту до с. Мирне

У Дніпрі встановили делінеатори та нанесли дорожню розмітку на перехресті пр. Богдана Хмельницького та повороту до с. Мирне

Сьогодні черговий по місту, заступник начальника управління транспорту Іван Васючков, проінспектував роботи зі встановлення делінеаторів та нанесення дорожньої розмітки на перехресті проспекту Богдана Хмельницького і повороту до селища Мирне. Тут проведена реорганізація руху, яка включає організацію кругового руху, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Як повідомив начальник виробничого відділу КП “Транспортна інфраструктура міста” Михайло Солярчин, нова схема руху спрямована на підвищення безпеки.

«На просп. Богдана Хмельницького поворот на сел. Мирне. Тут нанесли дорожню розмітку (круговий рух), встановили делінеатори, аби водії не порушували лінію розмітки та дотримувалися дорожніх знаків. Круговий рух тут впровадили, аби водії зменшували швидкість, а відтак — не було аварійних ситуацій», – розповів Михайло Солярчин.

На сьогодні на перехресті встановлені всі необхідні попереджувальні знаки про зміну схеми руху, а також нова дорожня розмітка і делінеатори.

Іван Васючков зазначив, що перехрестя з круговим рухом стали звичним явищем у місті.

«За останні роки по місту з’явилось багато перехресть з круговим рухом. Така схема організації дорожнього руху є найбільш ефективною та суттєво знижує ризики аварійних ситуацій на перехрестях з інтенсивним рухом. Зараз ми обстежуємо ще декілька перехресть та проводимо аналіз на доцільність переведення їх у режим руху по колу. Встановлення кругового руху на перехресті пр. Калнишевського та вулиці Калинова дало суттєве зменшення аварійності», – зауважив Васючков Іван.

Нагадаємо, раніше ми писали: Понад сотні заявок щодня: фахівці КП «Дніпроводоканал» продовжують невпинно працювати.

Читайте також: Де і коли у Дніпрі вперше підняли жовто-блакитний прапор.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: