Site icon Наше Місто

Тренди останніх днів літа: модні образи дніпрян на всі випадки життя

Тренди останніх днів літа: модні образи дніпрян на всі випадки життя

Дніпро – місто, що поєднує в собі динаміку сучасного життя і незабутню атмосферу спокою. Особливо це відчувається на Кельнському бульварі та в парку Шевченка – місцях, де стиль і природа зустрічаються, створюючи унікальні кадри для модних луків. У нашому новому сюжеті журналісти “Нашого міста” вирішили показати, як гармонійно можна поєднати сучасний стиль із природною красою цих знакових місць. Без зайвих слів і описів – лише чиста естетика моди та міського пейзажу.

У Дніпрі можна зустріти багато модних та стильних мешканців. Дівчата обирають яскраві сукні, джинси та короткі спідниці, топи та майки, підкреслюючи свою індивідуальність і сміливість. Особливо популярним є мінімалізм, довгі спідниці з розрізом та леопардовий принт – ці елементи часто стають центральними у створенні стильних образів дніпрянок.

Чоловіки, своєю чергою, обирають мінімалістичний стиль, віддаючи перевагу однотонним шортам або джинсам та футболкам, які інколи доповнені цікавими малюнками або принтами. Такий стиль не лише зручний, але й виглядає сучасно та актуально.

Детальніше про модні тренди Дніпра дивіться у нашому відео.

Нагадаємо раніше ми писали: Соколи, камені та мереживо: модні дизайнери Дніпра анонсували тренди осені.

Читайте також: Художниця з Дніпра створює патріотичні хустки, які замовляють зірки та іноземці.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version