Skip to content

Як лікують маленьких пацієнтів у 6-й дитячій лікарні Дніпра

Как лечат маленьких пациентов в 6-й детской больнице Днепра

Міська дитяча клінічна лікарня №6 у Дніпрі пройшла оновлення та розширила спектр послуг. Одним із нових напрямків стала реабілітація та відновне лікування. Лікарня, обладнана за сучасними стандартами, повністю доступна для людей з інвалідністю (тактильні плитки, шрифт Брайля, мнемосхеми). Для реабілітації дітей тут створено всі необхідні умови: басейн, кабінети фізичної та ерготерапії, сучасне обладнання. Приємна атмосфера та індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта допомагають створити комфортні умови для одужання. Як працює відділення реабілітації та відновного лікування – читайте в матеріалі «Наше місто» з посиланням на ДніпрoTV.

18 грудня 2023 року розпочала свою роботу оновлена дитяча лікарня, яка приймає на лікування маленьких пацієнтів віком від одного місяця до вісімнадцяти років.

У відділенні є 2 напрями роботи: фізична та ерготерапія.

У відділенні лікарі як правило не носять білі халати, натомість у багатьох можна помітити подібний аксесуар на голові. Це для того, аби тут не було атмосфери класичної лікарні, якої часто бояться діти. У віддленні все організовано таким чином, аби у маленьких пацієнтів був хороший настрій, а процедури їх не лякали.

Діти тут лікуються амбулаторно та у стаціонарі. Після завершення лікування якщо для адаптивного періоду пацієнтам потрібні милиці, або крісло колісне – тут їх можуть безкоштовно надати на необхідний період, потім обладнання повертають до лікарні.

Раніше ми писали, до 5-6 операцій на день без вихідних: історія лікаря-травматолога з Дніпра.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: