Skip to content

ОФІЦІЙНО Висока честь: Борис Філатов і Сергій Лисак взяли участь у піднятті Державного Прапора

День державного прапора України 2024 у Дніпрі - Наше Місто

Сьогодні, 23 серпня, Україна відзначає День Українського прапора, який є оберегом наших мужніх військових на передовій. Саме з ним вони виборюють та повертають сантиметр за сантиметром українську землю. У Дніпрі з цієї нагоди проходять урочистості за участі керівництва області і міста, пише «Наше місто».

«Синій і жовтий. Кольори незламної, вільної країни. Кольори відчайдушної боротьби, мужніх воїнів, щирих людей і спортивних перемог. Кольори, що обʼєднують й оберігають націю», — написав у свої соцмережах голова ДніпроОВА.

«Разом із ним у небо здіймається наша непохитна віра у Перемогу. Упевненість, що одного дня він так само вільно майорітиме над усіма звільненими українськими містами», — заявив очільник міста.

Також мер Дніпра Борис Філатов закликає підтримувати наші Славетні Сили оборони, саме кожного та кожну, хто мужньо дає відсіч російському ворогу. А найголовніше — пам’ятати всіх, хто поклав у цій боротьбі своє життя.

Ми вітаємо усіх дніпрян з Днем Державного прапора України! Головне, щоб наше небо завжди було ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим.

Миру і перемоги нам всім!

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: