Site icon Наше Місто

В Україні з’явиться нова важлива професія: що відомо

В Україні з'являться фахівці із супроводу ветеранів

Незабаром в Україні з’явиться нова категорія фахівців, які спеціалізуватимуться на наданні всебічної допомоги ветеранам війни та членам їхніх родин. Оплачуватись така робота буде гідно – очікується, що їхня зарплата становитиме до 18 тисяч гривень. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на пресслужбу Міністерства у справах ветеранів.

Зазначається, що ці працівники допомагатимуть колишнім військовослужбовцям та їхнім рідним у реалізації їхніх прав, можливостей та соціальних гарантій під час переходу до цивільного життя.

Міністерство ставить за мету провести масштабну підготовку кадрів, а саме навчити та працевлаштувати понад 11 тисяч осіб по всієї країни. Першочерговим завданням є підготовка до трьох тисяч спеціалістів, які надаватимуть індивідуальний супровід.

У відомстві зазначили, що робочий графік таких працівників буде 5 робочих днів та два вихідних. Щодо заробітної плати, то планується оклад у розмірі до 17 860 гривень.

До посадових обов’язків такого працівника входитиме:

Міністерство у справах ветеранів розглядає супроводжуючих осіб як незамінних помічників, які надають ветеранам комплексну інформаційну підтримку, допомагають у складному процесі оформлення документів, роз’яснюють їхні права та представляють їхні інтереси.

Раніше ми писали, в Україні з’явилася нова субсидія: хто зможе отримати та яка сума допомоги.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version