Skip to content

Подяка від усього Дніпра: Борис Філатов вручив почесні нагороди рятувальникам

Подяка від усього Дніпра: Борис Філатов вручив почесні нагороди рятувальникам

23 серпня, у святковий день для всієї країни, 50 працівників ДСНС Дніпра були нагороджені за мужність та професіоналізм, продемонстровані під час виконання своїх обов’язків. Міський голова Борис Філатов вручив їм відзнаки, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Сьогодні, у День Державного Прапора, у Дніпрі вручили нагороди рятувальникам. Міський голова подякував їм від всього Дніпра.

«Слова подяки від всієї Дніпровської територіальної громади. Ви знаєте — ми постійно поруч. Жодного разу, коли зверталися по допомогу, — ніколи ми не відмовляли. Постійно допомагаємо вашим підрозділам. Не лише грошима, а й різними матеріально-технічними засобами», — наголосив мер Борис Філатов.

Мер Дніпра зазначив, що місто продовжує тісно співпрацювати з містами-побратимами, зокрема з Кельном. Він згадав попередній візит туди та зустріч із командою місцевих посадовців і рятувальників.

«Я їм розповідав про вашу роботу та показував деякі фото — зокрема з будинку на Набережній Перемоги. Коли вони на все це дивилися, то у керівника ДСНС Кельна по обличчю котилися сльози. Якби такі виклики стояли перед нами, я не впевнений, що ми б впоралися», – сказав він.

Серед нагороджених сьогодні – Олександр Тиква, ветеран служби з майже 17-річним стажем. Нині він займає посаду заступника начальника центру оперативного реагування Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області. За роки служби Олександру довелося зіткнутися з багатьма складними ситуаціями, проте набуті ним знання та досвід він не хотів би застосовувати в умовах, з якими стикаються його колеги з країн цивілізованого світу.

«Я б не хотів нічого такого їм передавати. Це війна — гинуть люди. Та я вважаю, що вони б впоралися. Треба триматися. Працювати всім разом. Тільки так ми можемо перемогти», — сказав Олександр Тиква.

Нагадаємо, раніше ми писали: Висока честь: Борис Філатов і Сергій Лисак взяли участь у піднятті Державного Прапора.

Читайте також: Що чекає Дніпро та область на свято Незалежності: передбачення відомої тарологині.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: