Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Після важкого поранення дніпрянин повернувся на роботу в КП «Дніпроводоканал»

Понад десять років наш земляк Іван Снопенко пропрацював водієм у КП «Дніпроводоканал». У квітні 2022-го Іван Миколайович пішов захищати Україну від рашистів. Після важких кульових і осколкових поранень його демобілізували, і він повернувся на рідне комунальне підприємство, де продовжує працювати охоронцем. Про це повідомляє «Наше місто».

Більшу частину життя дніпрянин Іван Снопенко працював водієм. Спочатку на приватній фірмі, а потім в автотранспортом цеху КП «Дніпроводоканал». Після повномасштабного вторгнення наш земляк пішов за мобілізацією на фронт. Про свої воєнні будні він говорить сухо й неохоче: «перед нами ставили завдання – ми їх виконували». На Донеччині Іван Миколайович був важко поранений і повернувся додому.

– Поранень у мене багато: кульові, осколкові, – розповідає фронтовик. – П’ять операцій уже зробили, три – ще попереду. Через кожні три місяці проходжу реабілітацію. Зараз працюю охоронцем, а допомагають мені чотирилапі друзі Мартин і Рекс. Відмінно службу несуть. Звісно, дуже допомагає і підтримуємо мене родина: дружина, донька, онука Діана.

На підприємстві мужній захисник України користується великим авторитетом і повагою.

– Для всіх нас Іван Миколайович – приклад стійкості, мужності, самовідданості та відданості, як на фронті, так і в мирному житті, – зазначає Ольга Лінська, головний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ КП «Дніпроводокал». – А ще наш герой дуже скромний. Ніколи не скаржиться і нічого не просить. Але нам відомо, що незважаючи на зусилля медиків, його стан здоров’я залишається непростим, і наразі наш захисник потребує дороговартісної операції в Європі.  Загалом від початку російського повномасштабного вторгнення до лав ЗСУ залучено 69 працівників нашого підприємства.  На жаль, є втрати.  П’ятеро людей загинули, а 12 отримали поранення.

Раніше ми писали про мужність і відвагу січеславських десантниць.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: