Skip to content

Мер Дніпра Філатов долучився до Серпневої конференції освітян

Мер Дніпра Філатов долучився до Серпневої конференції освітян

Сьогодні, 23 серпня, Дніпро став платформою для щорічної Серпневої конференції, яка об’єднала понад 240 освітян міста. Серед учасників були керівники шкіл, закладів культури та спорту, представники профтехосвіти, а також члени Педагогічної та Батьківської рад. Міський голова Дніпра також долучився до Серпневої конференції освітян, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Борис Філатом висловив подяку колегам, а вчителям і батькам передав низький уклін від усієї територіальної громади за те, що вони залишаються поруч з дітьми, продовжують працювати у складних умовах.

«Є про що поспілкуватися, є що обговорити та ухвалити рішення. Для мене це дуже важливо. Бо є діалог — комунікація серед не лише професійного середовища, а й між владою та людьми. Тому сьогодні я подякував нашим колегам. І передав вчителям та батькам низький уклін від усієї територіальної громади — за те, що вони зараз поруч із дітьми. Залишаються у Дніпрі, в Україні. І у цих надскладних умовах продовжують працювати», — зазначив мер Дніпра Борис Філатов.

Так під час конференції педагоги працюють за сімома модулями, де підбивають підсумки співпраці у минулому навчальному році та пропонують ідеї на прийдешній сезон.

«Попри складні виклики попереднього року, думаю, місто та його освіта мають чим пишатись. Більшість шкіл перейшла на змішаний формат. Ми змогли організувати освітній простір так, щоб навіть декілька закладів навчались в одному — і досягли в цьому консенсусу», — сказала голова Педагогічної ради при міському голові та директорка ліцею № 21 «Перспектива» Антоніна Змієнко.

Окрім цього, обговорювали й проєкти, натхненні волонтерською роботою самих вчителів.

«Планується запуск пілотного проєкту реабілітації військових за допомогою музики. Для того, щоб відновити психологічний, фізичний, моральний стан наших оборонців», — розповіла директорка дитячої музичної школи № 9 Ірина Муха. 

Деталі за телефоном: (097) 533 57 33.

Нагадаємо, раніше ми писали: Подяка від усього Дніпра: Борис Філатов вручив почесні нагороди рятувальникам.

Читайте також: Висока честь: Борис Філатов і Сергій Лисак взяли участь у піднятті Державного Прапора.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: