Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі на День Незалежності: афіша 24-25 серпня

Куди піти у Дніпрі на День Незалежності: афіша 24-25 серпня - Наше Місто

Україна 24 серпня відзначає 33-гу річницю проголошення Незалежності. Це важливе свято для держави, адже сьогодні, як і багато поколінь тому, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках. Саме 24 серпня народні депутати ухвалили Акт проголошення незалежності України та винесли це питання на всеукраїнський референдум. Куди піти у ці дні у Дніпрі, знають журналісти “Нашого Міста”.

24 серпня, субота

Стендап на даху на День Незалежності

Ви почуєте кращі жарти від улюблених коміків. Виступатимуть: Слава Бу, Михайло Буслаєв, Дмитро Тетерущенко. У самому серці міста, на даху, з якого відкривається шаленої краси вид на центр Дніпра.

Військовим вхід вільний. Напишіть за номером +38 (050) 59-666-78 (Микола)

КВИТКИ
https://svitlo.info/?utm_ source=svitlo&utm_medium= goroddpua&utm_campaign= dah240824

P.S. Програма 18+
Повернення квитків неможливе за добу до заходу
У разі дощу чи інших негараздів, зв’яжемося з Вами за номером телефону, який Ви залишите при купівлі квитків.

Де і коли: 19:00 «Дах на Троїцькій», пл. Троїцька, 5а 

Фестиваль народного українського мистецтва та культури «PARK DNIPRO FEST”

Цікаво та яскраво

Де і кроли: 9:00 Центральний парк культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка. Літній театр

Ліплення з глини “тризуб” до Дня Незалежності України

В 2025 році музейна студія “Жива глина” святкує свої 30-річчя.  Вже 24 серпня об 11:00 і 13:00 студія офіційно розпочинає свій 30-й сезон!!!
Перше заняття цього учбового року буде присвячено історії і створенню тризуба. Поговоримо про те, чи існував двозуб, чи були конкуренти у тризуба, спробуємо зліпити власний тризуб.
Для всіх, хто цікавиться історією, міфологією, переказами, легендами і хоче себе спробувати в ліпленні з глини запрошуються на заняття студії.

Де і коли: 11:00, пр. Д. Яворницького, 16.  Реєстрація за телефоном: 066-65-31-514. Вартість 150 грн

Навчально-розважальний захід до Дня Незалежності України у рамках благодійного проекту «ЛОГОС»

Де і коли: 15:00 Парк ім.Писаржевського

Свято до Дня Незалежності України

На Вас чекають:

Де і коли: 15:00 Молодіжний парк “Новокодацький”

«Віднесені вітром» – історія кохання на 1 дію за п’єсою Людмили Тимошенко

 Відчуйте подих вітру незламної історії у новій постановці Донецького академічного обласного драматичного театру (м.Маріуполь)!
Вистава «Віднесені вітром» за п’єсою сучасної української драматургині Людмили Тимошенко – це українська інтерпретація всесвітньо відомого твору Маргарет Мітчел.  Це історія про сучасну українську Скарлет О’Хару – Христину Бортко, чия доля переплітається з вітрами війни та кохання.
Це історія шаленої любові, втрат і відваги.
Це історія про дівчину з сильним характером, яка відважно робить непростий вибір та впевнено добивається свого.
 Чи вдасться Христині врешті досягти бажаного? Чи переможе кохання, чи все ж сильнішою виявиться пристрасть? Відповіді на ці та інші питання – у новій постановці Донецького театру з Маріуполя «Віднесені вітром».
Великий секрет нашої команди – ексклюзивні декорації та костюми, на створення яких витратили кілометри паперу. Кожен із них – витвір мистецтва, що оживає на сцені. Готуйтеся до грандіозної події, яка вразить ваші серця та уяву!

Де і коли: 16:00 Показ присвячений 33-ій річниці Дня Незалежності України, та є повністю благодійним заходом – усі кошти з продажу квитків будуть направлені на збір «Theatrical Ramstein-1» (https://teatr.donetsk.ua/tr/) для придбання дронів-камікадзе військовим, які захищають Донецький напрямок. Організатори події: Дніпровський академічний театр драми та комедіїДніпровський Академічний Театр драми та комедії і Донецький академічний обласний драматичний театр, м.Маріуполь – в Ужгороді Квитки можна купити тут  https://dnipro.karabas.com/ua/vidneseni-vitrom/

Хто подолає Дракона?

Усі люблять казки, але що потрібно для хорошої казки?
По-перше, досвідчена чарівниця, адже тільки вона знає як начаклувати цікаву історію.
По-друге, – і це обов’язково – прекрасна і чемна королівна. Вимовляємо заклинання: «Оле-воле…», кілька помахів чарівної палички і – ось вона! Тепер нам знадобиться жахливе чудовисько, яке неодмінно захоче з’їсти красуню. Це спеціально, щоб було ще цікавіше. «Дутки-мутки-жутки, оп»!.. Готово! Тепер у нас є страшний дракон (і нехай він живе он в тій моторошній печері, чудовиська ж люблять всілякі неприємне місця). А тепер, аби врятувати королівну, нам потрібен непереможний лицар! Стривайте!.. Здається, просто начаклувати його не вийде, адже герої не з’являються за велінням чарівної палички чи заклять. Тож доведеться чекати на справжнього лицаря. А як ви думаєте, хто переможе Дракона?

Де і коли: 11:00 , Дніпропетровський академічний молодіжний театр вул. Володимира Мономаха, 21, 120 грн.

Пішохідна екскурсія “Крізь призму легенд та мифів: Історія заснування міста на Дніпрі”

Екскурсійне бюро «ПрогулянкиДніпром» запрошує всіх бажаючих на пізнавальну та трішки містичну екскурсію від дніпровської гідесси Леся Логашової.

Вам здається, що ви добре знаєте місто? Ви ходите його вулицями щодня. Все буденно і передбачувано. Але давайте ми з Вами спробуємо відкрити місто заново – з іншого, таємничого та містичного боку.

Дніпро – місто незвичайне. Тут дуже тісно переплелися історія та легенди. Є в нього свої “темні місця” з містичною славою, є місця сили. Когось такі місця лякають, а когось, навпаки, притягують.

Будинок із гномами. За повір’ям ці гноми приносять багатство, адже раніше у їхніх руках були кирка та молоток – символи масонів.

Колекція стародавньої кам’яної скульптури біля історичного музею. Біля цієї кам’яної пластики в давнину відбувалися жертвопринесення та язичницькі ритуали. Адже ці каміння були еквівалентами космічних дерев.

Пам’ятник Д.І. Яворницькому. Його вважали характерником свого часу, хоч він і не був запорожцем. Спасо-Преображенський собор. Він зберігає на собі масонський знак і кажуть, що із цим тісно пов’язана історія заснування нашого міста. Будинок із жабами та Палац Потьомкіна із підземними ходами. Про це та про історію нашого загадкового міста Катеринославу-Дніпропетровська-Дніпра ми і дізнаємось на нашій екскурсії.

Де і коли: 17:00, Екскурсія триватиме приблизно 2 години. Початок екскурсії біля постаменту колишнього пам’ятника М.В. Ломоносову (пр. Яворницького, 19). Вартість: дорослі – 150 грн., діти до 13 років- безкоштовно, з 13 до 16 років – 70 грн. Попередній запис на екскурсію (обов’язково) за телефоном: 096-925-62-79 (Леся), через Viber або телеграм 

25 серпня, неділя

Сплав по Орілі. ТОП-ова пропозиція сезону

Сплав відбудеться по мальовничій Орілі вздовж Приорільського заповідника. Маршрут довжиною 12 км.
Тривалість 7 годин. Плавзасоби – тримісні байдарки. Складність маршруту та обладнання розраховані для новачків. Для групи чисельністю від 12 осіб, можливо здійснення сплаву на незаплановані дати.  Милуватимемося недоторканою флорою та фауною орільських плавнів. Похлюпаєтесь у прозорій воді найчистішої річки Придніпров’я. Для бронювання та з’ясування деталей дзвоніть/пишіть в тг “оріль18.08”: 0966748338 

Де і коли: 8:30, Для бронювання та з’ясування деталей дзвоніть/пишіть в тг “оріль18.08”: 0966748338

Великий святковий концерт до Дня Незалежності України

На вас чекає яскрава програма, сповнена патріотичних пісень, запальних танців та неперевершеної енергії молодих талантів. Приходьте разом з родиною та друзями, щоб разом відсвяткувати нашу незалежність!
Не пропустіть цей особливий день!

Де і коли: 16:00,вул. Філософська, 23

Екскурсія «Невідомий Дніпро: парк Шевченка»

Цього разу ми йдемо гуляти центральним парком нашого міста – парком Шевченка (до 1925 р. – Потьомкінський сад).

Ви дізнаєтесь:
– про площу Шевченка;
– про зимівник Лазаря Глоби;
– історію палацу студентів ДНУ;
– про Мерефо-Херсонський міст;
– про загадки Монастирського острова;
– про пам`ятники Тарасові Шевченку у нашому місті.

Де і коли: 17:00 – 20:00, Екскурсія пішохідна. Приблизна тривалість екскурсії – 3 години. Вартість екскурсії – 150 грн/люд. Місце початку екскурсії: збираємося біля палацу студентів ДНУ. Місце завершення екскурсії: біля пам’ятника Шевченку на Монастирському острові.

ПІД НЕБОМ ПАРИЖА

Ми відтворимо цю чарівну атмосферу найромантичнішого міста на планеті! Того самого вечірнього Парижа, який на картинах зображали Клод Моне, Огюст Ренуар, Каміль Пісарро та інші. Ох, скільки митців й талантів надихала Франція… а тепер наша черга насолоджуватись нею!

У програмі вечора: попурі з пісень Едіт Піаф, Мірей Матьє, Даліди, Джо Дассена та інші французьких зірок зі світовим ім’ям. Лунатимуть пісні, що символізують справжнє, нестримне французьке кохання, у виконанні чисельних солістів та віртуозного ансамблю й акордеоніста.

Чекаємо вас на незабутньому шоу, де музика проведе вас у місто кохання!

Виконавці: 

Солісти: 

Режисер:

Де і коли: 18:00, Мала зала Дніпропетровської філармонії

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, що чекає Дніпро та область на свято Незалежності: передбачення відомої тарологині

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version