Site icon Наше Місто

В Україні з’явилася нова субсидія: хто зможе отримати та яка сума допомоги

В Україні з’явилася нова субсидія: хто зможе отримати та яка сума допомоги

16 серпня Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про введення нового виду субсидії, спрямованого на підтримку сільгоспвиробників, які працюють у районах, постраждалих від війни. Хто зможе отримати та яка сума допомоги, – розповість «Наше Місто» з посиланням на видання «napensii».

Нова субсидія має на меті полегшення фінансового навантаження на фермерів, які ведуть господарство в зонах активних або потенційних бойових дій.

Згідно з новими умовами, фермери отримають наступну фінансову допомогу:

Таким чином субсидія має підтримати фермерів у складних умовах посіву та збирання врожаю, розуміючи труднощі, з якими вони стикаються в умовах конфлікту.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль підкреслив важливість цієї ініціативи.

«Ми розуміємо, як важко сіяти та збирати врожай на цих землях та в цих громадах, тому підтримуватимемо наших людей, які там працюють», – заявив Денис Шмигаль.

Окрім субсидії, уряд розглядає додаткові пільги для підприємств, які функціонують на прифронтових та звільнених від окупації територіях. Пропоновані заходи включають фінансові стимули, податкові пільги, доступ до критично важливої інфраструктури, заохочення місцевого виробництва та інформаційну підтримку для підприємців.

Нагадаємо, раніше ми писали: Фізична ідентифікація про продовження отримання пенсії: кому треба проходити.

Читайте також: Як в Україні можна самостійно збільшити розмір пенсії.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version