Site icon Наше Місто

Усі заявки ЗСУ були закриті Дніпром. Немає жодної незакритої – Дмитро Глущенко, офіцер ЗСУ

Усі заявки ЗСУ були закриті Дніпром. Немає жодної незакритої – Дмитро Глущенко, офіцер ЗСУ

Завдяки постійній допомозі з боку місцевих громад, приватних структур та мільйонів звичайних громадян бойові підрозділи Збройних сил досі можуть успішно закривати свої потреби у техніці, автомашинах, дронах, засобах радіоелектронної боротьби та ін., пише Наше місто.

Допомога з боку місцевого самоврядування надається постійно та системно. Приміром, Дніпро тільки з початку цього року спрямував на потреби Збройних сил та зміцнення безпеки та оборони близько 1,8 млрд. грн.  Наразі місто є лідером в Україні (не враховуючи столицю) за рівнем підтримки армії. 

Дмитро Глущенко

Реакція міської влади Дніпра на запити військових – максимально оперативна, каже офіцер ЗСУ Дмитро Глущенко в інтерв’ю:

– Запити, які ми спрямовували на Бориса Філатова (міський голова Дніпра – прим.ред.), від нашої бригади, інших бригад – закривалися на 100%, – підкреслив Дмитро Глущенко 

При цьому одна з внутрішніх проблем армії, яку окреслив бойовий офіцер – це прогалини у комунікації між бойовими підрозділами, які чітко розуміють свої потреби у засобах боротьби, техніці тощо, та центрами ухвалення рішень у керівному апараті ЗСУ, які виступають замовниками всього необхідного, мають у своєму розпорядженні кошти і ресурси.

– Немає комунікації, ми просто не можемо попросити, – пояснює офіцер. – Це абсурдна проблема бюрократичної системи, проблема через нагромадження незрозумілих процедур.

Військовий також прокоментував конфлікти, які роздмухують у Дніпрі містечкові псевдо-активісти, які на замовлення своїх спонсорів з кримінального світу влаштовують скандали та заради піару шумно вимагають від місцевої влади спрямовувати всі без винятку “гроші на ЗСУ”:

– Щоб люди розуміли: я ніби не  шанувальник Філатова, але всі заявки з боку ЗСУ були закриті Дніпром. Немає жодної незакритої заявки, – сказав Дмитро Глущенко.

Читайте також: Дніпро з початку року спрямував понад 1,8 млрд грн на підтримку ЗСУ та посилення безпеки та оборони

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version