Site icon Наше Місто

У центрі Дніпра планують тимчасово перекрити рух для будівництва надземного переходу: де і яким він буде

Будівництво надземного переходу у центрі Дніпра - Наше Місто

Жителів та гостей міста очікують тимчасові незручності у зв’язку з масштабною реконструкцією інфраструктури. Як стало відомо з проєкту документу на сайті міськради, з 3 по 12 вересня планується перекриття частина проїзної частини вулиці Харківської, в районі будівлі №2 по вулиці Королеви Єлизавети II. Причина такого рішення – необхідність виконання будівельних робіт з возведення нового надземного переходу. Компанія ПАТ «АКТА», яка відповідає за реалізацію цього проєкту, звернулася до міської влади з відповідним проханням, повідомляє «Наше місто».

Офіційне рішення про перекриття вулиці Харківської набере чинності після підписання проєкту документу.

Раніше замовник будівництва об’єкту Дмитро Шевченко розповідав нашому виданню, що перехід буде висотою до 17 м та шириною 4х4 метри. Він буде утеплений. Відкриття надземного переходу заплановане на вересень 2025 року. Перехід відкриється разом із ТДЦ «Перехрестя».

Цокольний та перші два поверхи нового ТДЦ займуть магазини, а у приміщеннях з третього по дев’ятнадцятий поверхи розмістяться офіси.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі 5 березня 2020 року знесли ТЦ «Кубометр», що розташовувався біля ТРЦ «Мост-Сіті». На його місці почали будівництво 19-поверхового багатофункціонального комплексу “Перехрестя”. Але через повномасштабну війну, будівельні роботи були тимчасово призупинені. І лише у квітні 2023 року відновились.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version