Site icon Наше Місто

У Дніпрі і області військовослужбовці можуть пролікувати зуби безкоштовно: як це зробити

У Дніпрі і області військовослужбовці можуть пролікувати зуби безкоштовно: як це зробити

Військовослужбовці та ветерани України тепер можуть отримати безоплатні послуги з лікування зубів у рамках пілотного проєкту “Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України”. Пролікувати зуби можна в 106 стоматологічних закладах країни, які мають договір з НСЗУ. Послуги доступні майже у всіх областях, за винятком тимчасово окупованих територій, – передає «Наше Місто» з посиланням на фейсбук-стоірнку Natali Shulika.

Стоматологічна допомога найбільш доступна в Дніпропетровській області (10 закладів), Полтавській та Чернігівській (по 9 закладів), а також у Сумській та Харківській областях (по 8 закладів). Кількість медичних установ, що беруть участь у проєкті, продовжує зростати.

Право на безоплатне лікування зубів мають ветерани війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники бойових дій, а також військовослужбовці, які ще не отримали статус учасника бойових дій, але продовжують виконувати бойові завдання. Отримати допомогу можна як за направленням лікаря, так і за самозверненням.

Гранична вартість послуг із зуболікування не може перевищувати 24 952 гривні. У межах цього пакету включено:

Як знайти стоматологію, де ветеран може лікувати зуби безкоштовно

Для отримання послуг військові та ветерани можуть звернутися до закладів, які уклали договір з НСЗУ. Для зручного пошуку можна зателефонувати до контакт-центру НСЗУ за номером 16-77 або скористатися онлайн-картою на сайті НСЗУ.

Нагадаємо, раніше ми писали: Підвищений тиск: лікарка з Дніпра розповіла, чому ми реагуємо на зміни погоди і як з цим боротися.

Читайте також: У Дніпрі зросла кількість інфікованих гепатитом: у чому небезпека та як запобігти хворобі.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version