Skip to content

Назавжди залишиться 41 рік: на Курському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Назавжди залишиться 41 рік: на Курському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Жорстока війна, яку росія розв’язала проти України, безжально забирає найцінніше – життя захисників. На полі бою гинуть найкращі сини та доньки нашої нації: відважні воїни, які щиро вірять у вільне та щасливе майбутнє України у фейсбук-сторінці Апостолівської територіальної громади повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Олександр Чорний, пише «Наше Місто».

20 серпня стало скорботним днем для жителів однієї з громад Криворізького району. У цей день громада Апостолівської територіальної громади провела в останню путь свого земляка та захисника України — Олександра Леонідовича Чорного.

Живим коридором пошани місцеві жителі віддали належну шану Олександру, який героїчно захищав свою землю, родину та усіх українців від російських загарбників. Захисник віддав своє життя заради миру і безпеки в Україні.

Назавжди залишиться 41 рік: на Курському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Чорний Олександр Леонідович був розвідником розвідувального відділення військової частини А4121. Він загинув 16 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Спальне, що у Суджанському районі Курської області, на території російської федерації.

Чоловікові був 41 рік.

«Захищаючи свою землю, своїх рідних й усіх українців від загарбника, Олександр віддав найцінніше – своє життя. Дякуємо тобі, Воїне, за відданість та самопожертву!», – йдеться у повідомленні.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, на Сумщині загинув Герой з Дніпропетровщини Олексій Афанасьєв.

Фото: Апостолівська територіальна громада.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: