Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 22 серпня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Куди піти у Дніпрі 22 серпня - Наше Місто

Сьогодні, 22 серпня, Міжнародний день фольклору. Віряни вшановують пам’ять святих мучеників Агатоніка, Северіяна та інших. До Нового року залишився 131 день. 22 серпня 2024 року — четвер. 911-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”

Балет-феєрія “Лісова пісня” 

Куди піти у Дніпрі 22 серпня - Наше Місто

«Хто відкриває прийдешність нашому почуттю, той поширює межі вічності нашій душі». Л. Українка Лісова пісня» – бренд українського балету.
Балет, створений композитором М. Скорульским, став візитною карткою українського хореографічного мистецтва.

В ньому є все що може зацікавити справжніх поціновувачів балету: романтичний сюжет, фантастична основа, поєднана з фольклорним колоритом, мотиви та інтонації народних пісень та танців — це справжня танцювальна поема.

Де і коли: 18:00 у театрі опери та балету, просп. Дмитра Яворницького, 72-А, 100-500 грн

Виставка робіт учнів Студії “Да!” “Шедеври світового мистецтва очима дітей” 

Куди піти у Дніпрі 22 серпня - Наше Місто

Запрошуємо до Будинку Архітектора Дніпро на дитячу виставку робіт учнів Студії «Да!» «Шедеври світового мистецтва очима дітей». Експозицію можна відвідати по буднях з 10:00 до 19:00 до 31 серпня та на власні очі побачити 29 вільних копій портретів Мони Лізи та Листоноші Жозефа Рулена, виконані дітьми від 7 до 17 років.

Кожна робота впізнавана, але має власний характер – митець завжди вкладає щось від себе. Тому всі портрети різні та неповторні, бо ідея проєкту полягала не відтворити техніку оригіналів полотен Леонардо да Вінчі та Вінсента ван Гога, а доторкнутися до величного.

Де і коли: 10:00-19:00 у Будинку Архітектора, вул. Грушевського, 1, вхід вільний

Програма Український космос

Куди піти у Дніпрі 22 серпня - Наше Місто

Зірки — це наші провідники крізь історію та час. Ми поєднали ці знання та живопис, аби здійснити подорож у минуле, до витоків самобутніх українських уявлень про космос.

Planetarium Noosphere вперше в Україні створив повнокупольну програму за мотивами картин українського художника Олега Шупляка!

Творчість Олега Шупляка настільки багатогранна, що не вписується у загальноприйняті рамки. Картини цього митця дивують, захоплюють, а головне — змушують замислитися. «Двовзори» — саме так називає творець власні картини, оскільки, на одному полотні співіснують два зображення, два світи, побачити які одночасно з першого погляду неможливо.

Де і коли: 17:00 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10 170-320 грн

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, де у Дніпрі все літо цвітуть троянди

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: