Site icon Наше Місто

Навчальний рік 2024-2025 у Дніпрі: Борис Філатов розповів, як будуть працювати школи

Борис Філатов про роботу шкіл Дніпра - Наше Місто

До початку навчального року 2024-2025 в Україні залишилося менше двох тижнів. У Дніпрі цього року сядуть за парти більше 94 тисяч дітей. Переважна більшість будуть навчатися в очному форматі. Таке рішення було прийнято через значні освітні втрати, спричинені пандемією та повномасштабним вторгненням рф, а також враховуючи рекомендації МОН. Крім того, і опитування батьків показало, що майже всі класи готові навчатися онлайн. Міський голова Борис Філатов в ефірі програми «Васильєвський острів» на 11 каналі заявив, що найпростіші укриття вже облаштовано у 118 закладах, повідомляє «Наше місто».

«Є школи, де технічно неможливо облаштувати укриття. І навіть якщо б ми це зробили, до ДСНС не дали відповідної згоди. Тому учні з 12 закладів, які бажають вчитися онлайн, отримають безкоштовне підвезення до шкіл, де вони навчатимуться. За потреби можливе застосування змішаного режиму, що поєднує очну та дистанційну форми. Вибір між формами навчання буде визначено самим закладом», – розповів Борис Філатов.

Нагадаємо, що зараз у Дніпрі є 22 спортивні школи, де тренуються більше 10 тисяч вихованців. 21 спортивна школа має укриття і завдяки цьому повністю вийшла з простою. В них існує 48 відділень з різних видів спорту – 32 олімпійських та 16 неолімпійських. За вісім місяців 2024 року дніпровські вихованці спортивних шкіл вибороли більше 1000 нагород на змаганнях різного рівня.

Читайте також:  У Дніпрі розглядають можливість збільшення роботи дитсадків до 7 годин на день.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Освіта

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version