Site icon Наше Місто

Як у Дніпрі безкоштовно оцінити нерухомість

Як у Дніпрі безкоштовно оцінити нерухомість

Фонд державного майна України представив нову онлайн-послугу, яка дозволяє громадянам та компаніям швидко й безкоштовно отримати електронну довідку про вартість їхньої нерухомості. Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба ФДМУ, пише «Наше місто».

Щоб отримати е-Довідку про оцінку, фізичним та юридичним особам потрібно авторизуватися на сайті за допомогою електронного підпису або через ID.GOV.UA.

Цей сервіс надає можливість оцінити вартість різноманітних об’єктів нерухомості під час укладання угоди купівлі-продажу. Отриману довідку про вартість можна зберегти або роздрукувати. Її актуальність зберігається протягом місяця з моменту створення.

У випадку незгоди з результатами автоматичної оцінки, особа має право замовити додаткову оцінку в оцінювачів. Варто пам’ятати, що така послуга буде платною.

Оцінювач складає звіт про оцінку майна, що реєструється в Єдиній базі та чинний протягом 6 місяців з дати оцінки.

Всі суб’єкти оціночної діяльності (СОД) реєструються та реєструють оцінювачів у складі СОД або за трудовим договором, щоб мати змогу реєструвати звіт про оцінку в Єдиній базі.

Реєстрація СОД здійснюється лише за електронною печаткою СОД, а не за особистим електронним підписом керівника.

Нотаріусам, щоб сформувати витяг з Єдиної бази або звіт про оцінку теж необхідна реєстрація за особистим кваліфікованим електронним підписом.

Раніше ми писали, фізична ідентифікація про продовження отримання пенсії: кому треба проходили.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version