Site icon Наше Місто

Захищав країну ще з часів АТО: на війні загинув Герой з Кривого Рогу

Захищав країну ще з часів АТО: на війні загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна, яку росія розв’язала проти України, безжально забирає найцінніше – життя захисників. На полі бою гинуть найкращі сини та доньки нашої нації: відважні воїни, які щиро вірять у вільне та щасливе майбутнє України. У ТРК-Рудана повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Олексій Афанасьєв, – пише «Наше Місто».

Під час війни на полі бою загинув гірник та машиніст бурової установки шахти “Ювілейна” Олексій Афанасьєв.

Олексій Павлович, уродженець Кривого Рогу, ще з 2014 року брав участь у боротьбі проти окупантів. З початком повномасштабного вторгнення він знову став на захист країни, служачи у 129-й бригаді територіальної оборони.

«Служив розвідником, разом з побратимами пройшов шлях справжнього воїна. 16 серпня на Сумщині, біля державного кордону, Олексій Афанасьєв виконував бойове завдання – рятував побратимів, виводив їх із оточення. Виконати завдання йому довелося ціною власного життя», – зі скорботою розповіли на руднику.

Олексій Афанасьєв працював на шахті з 2020 року і був відомий як висококваліфікований фахівець, представник старої школи гірничої справи. Його колеги згадують його як відповідального та серйозного працівника.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що внаслідок ворожого обстрілу загинув Герой з Кам’янського Євген Чередник.

Фото: ТРК-Рудана.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version