Site icon Наше Місто

У Дніпрі розглядають можливість збільшення роботи дитсадків до 7 годин на день

Дитячі садки у Дніпрі 2024 - Наше Місто

Зараз у Дніпрі в змішаному форматі працює понад 70 дитсадків та понад 10 шкіл із дошкільними підрозділами. Ще в декількох садочках тривають ремонтні роботи з облаштування укриттів. Поки що діти можуть перебувати в садочку лише в першій половині дня, зазвичай – з 8:30 до 12:30. Зрозуміло, що це незручно для батьків, які працюють повний день і не мають змоги залишити дітей вдома. Тому наразі розглядається питання про збільшення роботи дитсадків до 7 годин на день. Про це міський голова Борис Філатов заявив в ефірі програми «Васильєвський острів» на 11 каналі, повідомляє «Наше місто».

«Я дав доручення опрацювати варіант роботи дитсадків до 7 годин на день з одним прийомом їжі. Бо питання харчування стоїть окремо. Треба розуміти, що в умовах блекаутів і постійних тривог неможливо забезпечити тисячі маленьких дітей гарячим харчуванням», – відмітив мер.

Борис Філатов додав, що поки що з приводу цього питання не прийнято ніяких офіційних рішень. Але така можливість розглядається. Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що які медичні довідки потрібні школярам

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version