Skip to content

У Дніпрі прибрали стихійне сміттєзвалище по вулиці Гідропаркова

У Дніпрі прибрали стихійне сміттєзвалище по вулиці Гідропаркова

Сьогодні черговий по місту Ярослав Крисько, заступник директора – начальник управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради, проінспектував процес ліквідації стихійного сміттєзвалища в Новокодацькому районі, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

З квітня триває системна робота з усунення несанкціонованих сміттєзвалищ у місті. За договором з ТОВ «Екологія-Д» вже ліквідовано 26 таких об’єктів, і розпочато роботи на 27-му.

Ініціатива щодо прибирання таких стихійних звалищ виходить від місцевих жителів та районних рад. Після огляду території та затвердження комісією, починається безпосередньо процес вивезення сміття. Наприклад, нещодавно було ухвалено рішення про ліквідацію сміттєзвалища по вулиці Трансформаторна в АНД районі, яке займає близько 100 куб. м.

Для ліквідації сміттєзвалища будуть задіяні спеціальна техніка (грейдер) та близько 15 працівників комунальних служб. Роботи з прибирання триватимуть протягом дня.

«За цей рік з усіх районів міста вивезли близько 3000 тон. На локації зустрілись з місцевими мешканцями, проговорили проблеми. Вчергове закликаємо заключати договори з офіційним перевізником, слідкувати за санітарним станом прилеглих територій та своєчасно сплачувати за послугу вивезення ТПВ»,- наголосив черговий.

Щодо ліквідації сміттєзвалищ можна звертатися на Єдину гарячу лінію міської ради:

  • (056) 732-12-12,
  • (095) 732-12-12,
  • (096) 732-12-12,
  • (073) 732-12-12.

Нагадаємо, раніше ми писали: «Мальдіви» на ж/м Парус у Дніпрі відпочивальники перетворили на сміттєзвалище.

Читайте також: Таргани падають сусідам на голову: у Дніпрі чоловік влаштував сміттєзвалище у своїй квартирі.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: