Site icon Наше Місто

Журналісти з Дніпра побували у Суджі: яка ситуація у місті та що говорять “звільнені” росіяни

Журналісти з Дніпра побували у Суджі: яка ситуація у місті та що говорять "звільнені" росіяни

Богдан Пападін, військовий журналіст телеканалу “ДніпроTV“, здійснив прямий репортаж із Суджі. Згідно з його інформацією, Збройні Сили України взяли під контроль понад тисячу квадратних кілометрів території разом з вісімдесятьма населеними пунктами. Лінія фронту поступово стає чіткішою, що спонукає російські війська до перекидання резервів, пише «Наше місто».

Крім того, він зазначив, що Сили оборони України активно працюють над порушенням логістичних ланцюгів окупантів. Ці цілеспрямовані удари мають на меті обмежити маневреність ворожих військ, зміцнити позиції українських захисників на полі бою та створити більш вигідні умови для оборони, використовуючи природні перешкоди, такі як річки та пагорби.

Богдан Пападін також описав настрої місцевих мешканців: “Вони не були проти війни, і вони не думали, що війна на 3-й рік прийде до них додому”.

Він зазначив, що це місто одне з російських населених пунктів, з якого окупанти у 2022 році висувались на Сумщину.

“Я не бачу сенсу розмовляти з цими людьми. Народ росії — не та сила, яка в цій країні може змінити військово-політичне керівництво”, – додав журналіст.

Раніше ми писали, громада Дніпра отримала подяку від командувача Сил безпілотних систем.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version