Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 19 серпня

Сьогодні, 19 серпня, День пасічника України. Віряни вшановують пам’ять святого мученика Андрія Стратилата й інших. До Нового року залишилося 134 днів. 19 серпня 2024 року — понеділок. 908-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Виставка “Квіти просто квітнуть” у кав’ярні “Один. Одинадцять”


Лейтмотивом експозиції є думка про життя та красу, коли навкруги біда та смерть, коли треба жити заради дітей або батьків, або просто заради життя на Землі, бо квіти квітнуть в будь-яку погоду.

Роботи виконані різними авторами в різних техніках та матеріалах: живопис олійний, акрилом, акварель, гуаш, квілінг, фотографія та декоративний розпис.

Де і коли:  : 08:00-20:30 пр. Слобожанський, 70, вхід вільний

“Краєвиди Всесвіту очима телескопа “Габбл””

Вже понад 30 років над Землею кружляє космічний телескоп «Габбл». За цей час він отримав більше мільйона зображень небесних тіл і неймовірних космічних пейзажів! Його «моделями» стали галактичні скупчення й окремі галактики, дивовижні зоряні системи та мальовничі туманності. А ще він вивчає надмасивні чорні діри та невидиму темну матерію.

Завдяки «Габблу» нам відкрилася краса Всесвіту в таких деталях і фарбах, яких людство ще не бачило! Відкрийте для себе виняткові космічні картини під час перегляду фільму «Краєвиди Всесвіту очима телескопа «Габбл». 

Де і коли: 18:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Всеукраїнська виставка сучасного мистецтва “Практики CONTEMPORARY 2.0”

Цьогоріч на виставку «Практики CONTEMPORARY 2.0» відібрано понад 70 робіт, 30 авторів. Вони надійшли не лише з Дніпра, а і з Києва, Харкова, Хмельницького, Кам’янського, Полтавщини, Івано-Франківщини, що засвідчує резонанс очікуваної події.

Де і коли: 10.00-19.00 у Будинку мистецтв, вул. Філософська, 23, вхід вільний

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, як у Дніпрі готують до школи майбутніх першокласників

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version