Site icon Наше Місто

У Дніпрі перевірили облаштування укриття в НВК №100

У Дніпрі перевірили облаштування укриття в НВК №100

В умовах повномасштабного вторгнення питання безпеки населення є пріоритетним. У Дніпрі міська влада робить все можливе, щоб забезпечити мешканців надійним захистом. Серед іншого, виконуються роботи з облаштування укриттів усім необхідним для комфортного та безпечного перебування. Детальніше про це пише «Наше місто» з посиланням на міську владу.

Укриття розраховано на 500 місць, має 4 виходи

Сьогодні черговий по місту – секретар міськради Олександр Санжара перевірив укриття в КЗО «НВК №100», за адресою: площа Успенська, 1.  Про стан сховища черговому доповіла Людмила Клокова, заступниця директора з господарської роботи закладу. 

Людмила Клокова, заступниця директора з господарської роботи

-Укриття розраховано на 500 місць, має 4 виходи, –  каже Людмила Клокова. – В сховищі модернізована система вентиляції. Є генератор, який задовольняє необхідні потреби. На стінах розташовані: шанцевий інструмент, вогнегасники та  розетки для підзарядки гаджетів. Також  працює Wi-Fi.

Укриття забезпечене  в повному обсязі питною та технічною водою. Є чай, кава, цукор, одноразові стаканчики. Медична кімната облаштована лежанкою та потрібними медикаментами.

Фото: ДМР.

Читайте також: Оазис у центрі мегаполісу: як дніпряни проводять вихідний у парку Зелений Гай.

Категорія: Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version