Site icon Наше Місто

Січеславські десантниці: історія мужності та відваги українських жінок

історія мужності та відваги українських жінок

Жінка в сучасній армії – не рідкість. Тисячі українок взяли в руки зброю і боронять Україну від ворогів. У матеріалі «Нашого міста» розповідь про Січеславських десантниць.

Як повідомляє 25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада, Січеславські десантниці – неймовірне поєднання мужності та жіночності. Вони різні за віком, мають різну освіту та свою життєву історію, але обʼєднані спільною метою – закінчити війну перемогою України.

історія мужності та відваги українських жінок

– Хіба зараз можна бути осторонь? Ворог вбиває, калічить, руйнує, – каже 21- річна розвідниця з позивним «Робін». – У мене двоє маленьких братів і я не хочу щоб вони на власні очі побачили жахіття війни. Тому я тут і буду робити усе можливе щоб щонайшвидше зупинити ворога.

«Лунтік» змінила шляхетну професію медичної сестри на оператора розвідувального бпла.

жінки-розвідниці 25 бригади

– Працюючі у лікарні на Дніпропетровщині, я бачила кількість поранених і відповідно ж прийшло розуміння, що людей на передовій не вистачає і треба з цим щось робити, – каже дівчина. – І я ще жодного разу не пожалкувала про свій вибір. Ми робимо важливу справу і це повинен усвідомити кожен українець: гуртуємось, бʼємо, перемагаємо. Все інше – потім!

Про «Малібу» ми вже розповідали раніше, але позиція сміливої дівчини, яка повернулася з-за кордону щоб стати «мисливцем» на ворога, не змінна.

Жінка в сучасній армії – не рідкість

– Служити повинні всі, зараз війна технологій, – каже дівчина. –  Дистанційно виявляємо, дистанційно знищуємо. Навчитися може кожен. Головне бажання. Приєднуйтесь, гуртом здолаємо!

Ось такі воно жінки-розвідниці 25 бригади. Сміливі, завзяті, завжди усміхнені та з неймовірною вірою у щасливе майбутнє країни. Вони змогли, вони змінили своє життя заради спільного, щасливого майбутнього країни! Впевнені, що зможе кожен.

Ставай у стрій 25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. Заходь на сайт, реєструйся і наша велика десантна родина радо прийме тебе. Детальну інформацію про вакансії у бригаді та алгоритм призову дізнайся за телефоном +38-066-25-25-025.

Всеукраїнська платформа збирає кошти для підтримки ДШВ ЗС України.

Фото: 25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада. Колаж: НМ.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version