Skip to content

Навчальний рік 2024-2025: які спеціальності найпопулярніші серед студентів Дніпропетровщини

Навчальний рік 2024-2025

Триває вступна кампанія 2024 року в вищих навчальних закладах Дніпропетровської області. За результатами конкурсного відбору на бюджетні місця зараховано понад 5182 абітурієнта. Які спеціальності виявилися найпопулярнішими повідомили в ОВА, пише «Наше місто».

Як і два попередні роки, у 2024-му випускники складали національний мультипредметний тест. Саме його результати враховувалися при вступі.

Зараз триває зарахування на навчання за контрактом. Продовжується вступна кампанія й у профтехів. Подати заяву туди можна до кінця вересня як онлайн, так і очно. Прийом до коледжів фінішує 30 серпня.

-Попереду у новоспечених студентів цікавий, насичений подіями період, – сказав голова ОВА Сергій Лисак. – Впевнений, наша молодь здобуде гідну освіту й обов’язково підставить плече рідній країні. Розвиватиме, розбудовуватиме, зміцнюватиме економічно.

Серед найпопулярніших спеціальностей, які обирають хлопці та дівчата: психологія, медицина, менеджмент, комп’ютерні науки. А ще – кібербезпека, право, маркетинг, філологія й економіка.

Колаж: НМ.

Читайте також: Вступна кампанія у Дніпрі 2024: що очікує студентів у ДНУ цього року.

Категорія: Новини Дніпра, Освіта

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: