Site icon Наше Місто

Допомога фронту: військові отримали від Дніпра чергову партію дронів та засобів РЕБ

військові отримали від Дніпра чергову партію дронів та РЕБів

Дніпро продовжує комплексно надавати допомогу війську. З початку повномасштабного вторгнення місто передало оборонцям 163 засоби РЕБ різних типів та постійно постачає на фронт квадрокоптери та FPV дрони. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу.

Передача військової допомоги

Сьогодні відбулась передача чергової партії допомоги. Захисники отримали 5 засобів радіоелектронної боротьби та 200 FPV дронів.

військовослужбовець НГУ Максим

-Допомогу від міста ми отримуємо не вперше, – підкреслив військовослужбовець НГУ Максим. – Ця техніка дійсно допомагає рятувати життя, попереджує про наближення дронів, а також стає в нагоді при аеророзвідці. Вдячні за це. Сьогодні ми отримали засоби РЕБ, які є найбільш нагальною потребою, особливо в гарячих точках. Хлопці будуть їх використовувати, щоб зберігати життя собі та іншим військовослужбовцям.

Техніку військовим передав секретар міськради Олександр Санжара. Сьогодні він черговий по місту.

секретар міськради Олександр Санжара

-Я щасливий з того, що ми вкотре передали чергову партію нашим захисникам, – сказав Олександр Санжара. – Це 200 FPV дронів різних модифікацій, в тому числі і з тепловізійною камерою, які можуть здійснювати як розвідку, так і скиди, а також 5 мобільних комплексів радіоелектронної боротьби. Сподіваємось, що ця техніка допоможе більш якісно нищити окупантів та зберігати життя наших військових.

Фото: ДМР.

Читайте також: Бійці бригади з Дніпропетровщини під обстрілами врятували тварину з пастки.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version