Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Топ секонд-хендів у Дніпрі

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Де знайти цікавий та не дорогий одяг? Які секонд-хенди продовжують працювати під час повномаштабного вторгнення? Культура купівлі вживаного одягу стала невіддільною частиною сучасного способу життя, як у країнах Європи та Америки, так і в Україні. За останнє десятиліття секонд-хенди стали не лише місцем, де можна знайти якісні речі за доступними цінами, а й джерелом доходу для тих, хто знає що шукати. Журналісти “Нашого Міста” зібрали для вас топ магазинів сенд-хенду у Дніпрі.

Humana

HUMANA – це широко відома в Україні та інших країнах Європи мережа магазинів, де ви маєте нагоду придбати за доступними цінами стильні та вінтажні речі «секонд хенд». У 2003 році відкрився перший магазин у Києві.Наші магазини поділяються на два типа, ті ,які оновлюють повністю асортимент кожні п’ять тижнів та кожні два тижні. Кожного тижня ціни в магазинах HUMANA знижуються, тому ви маєте змогу знайти улюблену річ за ціною нижче філіжанки кави. 

У Дніпрі працює 16 магазинів мережі

Economclass— мережа магазинiв одягу

“Ми привозимо для наших покупців якісні i сучасні речі. За час нашої работи ми виросли з невеликого магазину в успішну мережу і  на сьогоднішній день магазини Economclass працюють в багатьох мiстах України. Ми постійно розвиваємося і намагаємося стати ще краще.”, – зазначають на сайті компанії.

  • Якісна і стильна продукція  різних брендів;
  • Величезний асортимент речей на будь-який випадок: від спортивного одягу і спецодягу до повсякденної одежі та речей на вихід;
  • Продукція перевірених постачальників і фабрик, якості яких ми довіряємо;
  • Приємні ціни на товар і гнучка система знижок для постійних клієнтів;
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта.

У Дніпрі наразі працює 25 магазинів

«Bonus stylе» 

«Bonus style» – мережа магазинів якісного дешевого одягу найкращих виробників Європи, які об’єднали продаж нового стокового одягу найбільших європейських фабрик та одягу секонд-хенд вищої категорії якості «Крем». Тут представлена ​​велика кількість відомих брендів.

У Дніпрі працює 3 магазин мережі

ТЮК – гіпермаркет одягу

Тут продають брендований та вінтажний одяг за доступними цінами

Адреса: бульвар Театральний, 2

Магазин “Ukrшоп” 

“Ukrшоп”  – це секонд хенд, сток, взуття та багатий вибір косметики.

Адреса бульвар Театральний 3 , Проспект Героев 3д.

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, де у Дніпрі грають в шахи та навчають цьому дітей

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: