Skip to content

В Україні відкрили Єдиний веб-портал вакансій медпрацівників

Ксенія Куземко

В Україні відкрили Єдиний веб-портал вакансій медпрацівників

Для полегшення процесу працевлаштування в медичній сфері в Україні створено єдиний веб-портал вакансій. Цей онлайн-ресурс дозволяє як медичним закладам розміщувати інформацію про відкриті посади, так і потенційним працівникам зручно шукати відповідні вакансії. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на заяву Міністерства охорони здоров’я України.

Відповідно до вимог чинного законодавства України, для проведення конкурсного відбору на вакантні посади, зокрема керівні, в державних та комунальних медичних закладах необхідно використовувати спеціалізований веб-портал.

Водночас вимога не поширюється на заклади:

  • охорони здоров’я приватної форми власності,
  • охорони здоров’я МВС,
  • Міноборони,
  • військових формувань,
  • правоохоронних органів спеціального призначення.

Портал надає можливість публікувати оголошення про вакансії в медичних закладах, здійснювати пошук роботи та подавати заявки на відкриті позиції. Крім того, на порталі оприлюднюються результати проведених конкурсів.

Розміщувати інформацію на порталі можуть керівники та уповноважені особи закладів охорони здоров’я, члени конкурсної комісії, до складу яких входять представники органів управління. Ці особи мають пройти процедуру електронної ідентифікації та автентифікації та створити особистий кабінет.

Зареєструватися на сайті також можуть і кандидати на посади. Користування вебпорталом – безоплатне.

Єдиний вебпортал доступний за посиланням.

Раніше ми писали, у Дніпрі пішла з життя відома лікарка.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: