Site icon Наше Місто

Повернувся додому на щиті: на Харківщині загинув Герой з Кривого Рогу

Повернувся додому на щиті: на Харківщині загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна, розв’язана росією проти України, безжально збирає найдорожче – життя молодих, мужніх і талановитих людей. На полі бою гинуть кращі сини та доньки нашої нації: мужні воїни, які щиро вірять у вільне та щасливе майбутнє України. У фейсбук-сторінці «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Віктор Балагура, пише «Наше місто».

Життя хороброго захисника обірвалося 2 серпня 2024 року біля населеного пункту Іванівка, Харківської області.

В «АрселорМітталКривий Ріг» Віктор Балагура працював горновим доменної печі у доменному цеху № 1. У квітні, на 46-й день війни разом з іншими спеціалістами цеху брав участь в історичному запуску ДП № 6 та приймав перший за історію цеху воєнний чавун.

«Висококласний спеціаліст, лідер у будь-яких справах, людина, яка вміла згуртувати навколо себе людей – таким ми назавжди запам’ятаємо Віктора Балагуру, – розповів Валерій Сорухан, в.о. старшого майстра блоку печей ДЦ № 1».

«Віктор досконало знався на своїй справі, був дуже відповідальним, тому на нього завжди можна було покластися. Він любив доменну справу, адже змалечку знав про неї майже все – його батьки свого часу працювали у першому доменному цеху. Світла пам’ять Віктору, ми завжди його пам’ятатимемо», – говорить горновий ДЦ № 1 Ігор Шумський. 

Висловлюємо співчуття рідним, друзям, колегам, побратимам Віктора Балагури.

Раніше ми писали, у Лозуватській сільській раді повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Михайло Селезньов.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version