Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 16 серпня

Сьогодні, 16 серпня, Всесвітній день повітряних зміїв. Віряни святкують Нерукотворного образу Господа Нашого Ісуса Христа. До Нового року залишилося 137 днів. 16 серпня 2024 року — п’ятниця. 905-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Драма “Шлюбний сезон” 

За мотивами п’єси Клайва Петона «Додо»

Навколо сонце, пальми, пляж і блакитний океан. Ідеальне місце для того, щоб забути про все на світі та зайнятися сексом. Нарешті Агата і Генрі залишилися вдвох… Але ж ні!

Образи, звинувачення, політичні упередження… що завгодно окрім щирих почуттів. Агата і Генрі пручаються поклику природи та з’ясовують стосунки.

Як легко кожному з нас впізнати себе в цих стосунках.

Де і коли: 18:00 у Драмікомі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 150-300 грн

Програма “Космічна опера

«Космічна опера» — це унікальна мистецька, філософська і наукова подорож до незвіданого та безмежного Всесвіту! На інопланетному космічному кораблі у супроводі штучного інтелекту ви зможете відірватись від Землі та дослідити планети Сонячної системи, а також простір за її межами.

Родзинкою вашої мандрівки стане симфонічна сюїта «Планети» Густава Хольста, ор. 32, частина композицій якої була аранжована наново.

Де і коли: 19:00 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10170-320 грн

Висавка “Квіти просто квітнуть” у кав’ярні “Один. Одинадцять”

Детальніше про авторів та їх творчість наведено за к’юар кодами безпосередньо біля робіт, тож ви маєте можливість познайомитися з ними особисто через соцмережі.

Всі роботи можливо придбати після виставки за додатковою домовленістю. Для цього телефонуйте  097 361 23 53

Де і коли:  08:00-20:30 пр. Слобожанський, 70 вхід вільний

Зоопарк “Жива Планета”

 Зоопарк «Жива Планета» запрошує вас провести останні літні дні з користю! Приходьте, улюбленці з нетерпінням чекають на гостей. Тут ви вчитеся піклування і любові до тварин. Скоро до школи, тож використайте цей час, щоб збагатити свій світ природи та подарувати дітям незабутні враження. Не пропустіть цю можливість! Приєднуйтесь до родини «Живої Планети»

Де і коли: Парк Глоби, 170 грн. для груп від 10 осіб 

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, які поселення та артефакти знаходять дніпровські бійці

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version