Skip to content

Куди піти у Дніпрі 16 серпня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Сьогодні, 16 серпня, Всесвітній день повітряних зміїв. Віряни святкують Нерукотворного образу Господа Нашого Ісуса Христа. До Нового року залишилося 137 днів. 16 серпня 2024 року — п’ятниця. 905-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Драма “Шлюбний сезон” 

За мотивами п’єси Клайва Петона «Додо»

Навколо сонце, пальми, пляж і блакитний океан. Ідеальне місце для того, щоб забути про все на світі та зайнятися сексом. Нарешті Агата і Генрі залишилися вдвох… Але ж ні!

Образи, звинувачення, політичні упередження… що завгодно окрім щирих почуттів. Агата і Генрі пручаються поклику природи та з’ясовують стосунки.

Як легко кожному з нас впізнати себе в цих стосунках.

Де і коли: 18:00 у Драмікомі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 150-300 грн

Програма “Космічна опера

«Космічна опера» — це унікальна мистецька, філософська і наукова подорож до незвіданого та безмежного Всесвіту! На інопланетному космічному кораблі у супроводі штучного інтелекту ви зможете відірватись від Землі та дослідити планети Сонячної системи, а також простір за її межами.

Родзинкою вашої мандрівки стане симфонічна сюїта «Планети» Густава Хольста, ор. 32, частина композицій якої була аранжована наново.

Де і коли: 19:00 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10170-320 грн

Висавка “Квіти просто квітнуть” у кав’ярні “Один. Одинадцять”

Детальніше про авторів та їх творчість наведено за к’юар кодами безпосередньо біля робіт, тож ви маєте можливість познайомитися з ними особисто через соцмережі.

Всі роботи можливо придбати після виставки за додатковою домовленістю. Для цього телефонуйте  097 361 23 53

Де і коли:  08:00-20:30 пр. Слобожанський, 70 вхід вільний

Зоопарк “Жива Планета”

 Зоопарк «Жива Планета» запрошує вас провести останні літні дні з користю! Приходьте, улюбленці з нетерпінням чекають на гостей. Тут ви вчитеся піклування і любові до тварин. Скоро до школи, тож використайте цей час, щоб збагатити свій світ природи та подарувати дітям незабутні враження. Не пропустіть цю можливість! Приєднуйтесь до родини «Живої Планети»

Де і коли: Парк Глоби, 170 грн. для груп від 10 осіб 

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, які поселення та артефакти знаходять дніпровські бійці

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: